Noi fotografii cu macheta lui iPhone 7 Pro ajung pe web; iată cele 4 variante de culoare

1.696 ori
<b>Noi fotografii cu macheta lui iPhone 7 Pro ajung pe web; iată cele 4 variante de culoare </b>În ultimele câteva zile am tot primit imagini, ba chiar și materiale video cu numeroase machete de iPhone 7 ce și-au făcut apariția în China. Aceste mockup-uri nu au decât rolul să ne ofere un preview asupra design-ului pe care noul smartphone îl va

Ultimele câteva zile ne-au adus numeroase fotografii, dar și materiale video cu macheta lui iPhone 7 - telefon ce urmează a debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru luna septembrie. Acest mockup-uri din plastic nu au decât rolul de a ne prezenta design-ul noului dispozitiv, în timp ce pentru producătorii de huse și carcase reprezintă o modalitate numai bună de a se asigura că accesoriile create se potrivesc perfect.

Apple iPhone 7 Pro

Vedem astăzi o fotografie în care ne sunt prezentate cele patru variante de culoare (argintiu, gri, roz, auriu) destinate noului terminal, în acest caz fiind reprezentată versiunea iPhone 7 Pro. Camera duală se află în prim-plan aici alături de portul magnetic situat în partea de jos a panoului spate.

Cum am descoperit deja, diferențele la capitolul design sunt unele minore, printre acestea numărându-se senzorul foto mai generos de pe iPhone 7, amplasarea puțin diferită a benzilor din plastic pentru antene și renunțarea la jack-ul audio. Cel mai probabil, Apple va aduce căști EarPods cu port Lightning în pachet, fie un adaptor special.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×