Noi fotografii cu macheta lui iPhone 7 Pro ajung pe web; iată cele 4 variante de culoare

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.656 ori
<b>Noi fotografii cu macheta lui iPhone 7 Pro ajung pe web; iată cele 4 variante de culoare </b>În ultimele câteva zile am tot primit imagini, ba chiar și materiale video cu numeroase machete de iPhone 7 ce și-au făcut apariția în China. Aceste mockup-uri nu au decât rolul să ne ofere un preview asupra design-ului pe care noul smartphone îl va

Ultimele câteva zile ne-au adus numeroase fotografii, dar și materiale video cu macheta lui iPhone 7 - telefon ce urmează a debuta oficial în cadrul unui eveniment programat pentru luna septembrie. Acest mockup-uri din plastic nu au decât rolul de a ne prezenta design-ul noului dispozitiv, în timp ce pentru producătorii de huse și carcase reprezintă o modalitate numai bună de a se asigura că accesoriile create se potrivesc perfect.

Apple iPhone 7 Pro

Vedem astăzi o fotografie în care ne sunt prezentate cele patru variante de culoare (argintiu, gri, roz, auriu) destinate noului terminal, în acest caz fiind reprezentată versiunea iPhone 7 Pro. Camera duală se află în prim-plan aici alături de portul magnetic situat în partea de jos a panoului spate.

Cum am descoperit deja, diferențele la capitolul design sunt unele minore, printre acestea numărându-se senzorul foto mai generos de pe iPhone 7, amplasarea puțin diferită a benzilor din plastic pentru antene și renunțarea la jack-ul audio. Cel mai probabil, Apple va aduce căști EarPods cu port Lightning în pachet, fie un adaptor special.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×