Apple primeşte 44 de brevete noi, cu referire la Apple Pencil pentru iPhone, un nou tip de display

556 ori
<b>Apple primeşte 44 de brevete noi, cu referire la Apple Pencil pentru iPhone, un nou tip de display</b>Uneori cei de la Apple primesc brevete cu sacul, fix cum se întâmplă și astăzi când firma din Cupertino bifează un număr uriaș de 44 brevete acordate. Acestea fac referire la un stylus Apple Pencil pentru iPhone, la noi tehnologii pentru panourile

Aproape că nu trece săptămână fără ca Apple să primească noi brevete, din cele mai variate zone şi domenii. Azi aflăm spre exemplu că firma din Cupertino a primit 44 de brevete noi de la Biroul de Brevete şi Trademark-uri din State, cu referire la Apple Pencil şi noi tipuri de display-uri.

Brevet Apple

A se remarca faptul că documentele indică utilizarea unui Apple Pencil pe un iPhone, dar menţionează un proces avansat de fuziune a sticlei. Mai apare şi butonul crown de pe Apple Watch şi un brevet de design pentru un afişaj de Apple Store folosit de partenerii din retail. Printre cele mai interesante inovaţii prezentate în brevete se numără interacţiunea cu elementele de pe ecranul unui iPhone folosind un stylus Apple Pencil.

Brevet Apple

Brevetul datează din trimestrul 3 al anului 2015 şi abia acum s-a concretizat. Alte noutăţi au de-a face cu structuri din sticlă pentru terminale electronice. E vorba despre carcase şi porţiuni externe, care pot acoperi un ecran sau alte componente electronice. Apple a avut mereu o pasiune pentru faţadele din sticlă, fie că e vorba despre noul său campus, Apple Store-uri sau terminalele sale.

Brevet Apple

În aceste brevete se analizează modul în care se prelucrează sticla cu margini curbate şi felul în care fuzionează cu restul carcasei şi structurii. Există şi un document strict despre un display Apple, cu un design atipic, pe care îl vedem mai sus. Până să fie un device cu design monolitic, total atipic faţă de definiţia standard a unui monitor să zicem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×