Iată de ce depinde încărcarea wireless de pe iPhone 8; O scăpare de componente ne dezvăluie secretul

1.611 ori
<b>Iată de ce depinde încărcarea wireless de pe iPhone 8; O scăpare de componente ne dezvăluie secretul</b>Pe lângă noul design edge-to-edge, iPhone 8 este așteptat să vină la pachet și cu tehnologia de încărcare wireless care va debuta astfel în premieră pe un terminal iOS. Mulțumită unei scăpări de componente avem ocazia ca astăzi să aflăm cum se

Încărcarea fără fir ar urma să fie una dintre funcţionalităţile noi de pe iPhone 8, asta dacă va sosi activată pe terminal. Indicii minime din această zonă au apărut până azi, când descoperim ceea ce par să fie fotografii cu componentele aferente acestei tehnologii.

Modul incarcare wireless

Aceste imagini prezintă o bobină cu inducţie, cu un conector Lightning integrat. Cei de la Slashleaks au postat cu câteva zile în urmă fotografii cu componente de iPhone 8, dar şi cu un pad special pentru încărcare. Porţiunea centrală este cea asociată bobinei, iar o etichetă de pe spate confirmă certificarea şi suportul pentru tehnologia Qi.

Modul incarcare wireless

Sursele apropiate de furnizorii de componente afirmă că aceste fotografii sunt autentice şi nu e nimic fals aici. Socket-ul are 8 puncte de lipire, în vreme ce portul USB Type-C are 12, dacă vreţi extra detalii. Se confirmă deci autenticitatea portului Lightning inclus aici, cu tot cu mecanismul asociat. Totuşi pe lângă alţi conectori Lightning, care au cleştişori de fixare în lateral, ceea ce vedem aici include astfel de mecanisme sus şi jos.

Placa de asamblare ar trebui să aibă lăţime de 2.5 inch în zona de lăţime maximă a bobinei şi ajunge la 4 inch în lungime. Trebuie să recunosc că mă surprinde dimensiunea acestei componente, daca se află la interiorul unui iPhone. Există şi teoria că acele componente din imagini ar ajunge de fapt pe charging pad şi nu în iPhone 8. O altă etichetă din spate indică un voltaj între 5V şi 12V şi putere între 0.6A şi 2A.

Aşteptăm acum să vedem şi cum arată la exterior acel pad de încărcare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×