Apple revine la strategia ce implică două evenimente de lansare iPhone anual; În 2020 vom avea 4 iPhone-uri 5G

958 ori
<b>Apple revine la strategia ce implică două evenimente de lansare iPhone anual; În 2020 vom avea 4 iPhone-uri 5G</b>O veste pe care o aflăm astăzi la mijloc de săptămână lucrătoare este aceea că Apple ar avea în plan să revină la strategia ce implică două evenimente de lansare iPhone anual. Informația vine din partea analiștilor

O veste pe care o aflăm astăzi la mijloc de săptămână lucrătoare este aceea că Apple ar avea în plan să revină la strategia ce implică două evenimente de lansare iPhone anual. Informația vine din partea analiștilor J.P. Morgan (via CNBC) și descoperim că această schimbare ar urma să fie realizată începând cu anul 2021, totul cu scopul de a concura mai agresiv cu ceilalți jucători de pe piața smartphone.

În momentul de față Apple lansează noi iPhone-uri doar o singură dată pe an, de regulă în septembrie - device-uri ce devin hituri de sărbători și alte evenimente de shopping. Odată cu schimbarea de strategie, compania din Cupertino va lansa noi terminale la fiecare 6 luni și astfel va avea soluții mult mai bine pregătite pentru a se înfrunta cu flagship-urile rivale de la Samsung, Huawei sau Google.

Aceeași analiști dezvăluie predicții pentru lineup-ul Apple din 2020. Potrivit detaliilor publicate, se așteaptă ca anul viitor Apple să lanseze 4 noi iPhone-uri în luna septembrie. Toate aceste 4 device-uri vor folosi display-uri OLED și vor aduce suport 5G - cu toate că unele modele nu vor suporta tehnologia mmWave pentru viteze mai mari de acces.

Vom avea un iPhone de 5.4 inch, două variante cu ecran de 6.1 inch și un model de 6.7 inch - toate cu display-uri OLED. Aflăm că vor exista două variante high-end (6.1 inch și 6.7 inch) ce vor aduce suport mmWave, cameră triplă în spate și tehnologie World Facing 3D, în timp ce variantele upper mid-range (de 6.1 inch și 5.4 inch) vor aduce doar suport sub-6 GHz 4G și camere duale.

Analiștii sunt de părere că Apple va lansa și un iPhone low-cost în primăvară, acel iPhone SE 2 ce preia design-ul lui iPhone 8. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×