Samsung Galaxy S10 Lite are abia acum randări scăpate online; Prefaţează S11 înspăimântător de mult

4.004 ori
<b>Samsung Galaxy S10 Lite are abia acum randări scăpate online; Prefaţează S11 înspăimântător de mult</b>Samsung Galaxy S11 a avut o mega scăpare la final de noiembrie, sub forma tuturor celor 3 variante ale sale. În aceeaşi perioadă au scăpat şi Galaxy A71, dar şi Galaxy A51

Samsung Galaxy S11 a avut o mega scăpare la final de noiembrie, sub forma tuturor celor 3 variante ale sale. În aceeaşi perioadă au scăpat şi Galaxy A71, dar şi Galaxy A51, iar acum e în sfârşit rândul lui Samsung Galaxy S10 Lite. Terminalul a tot scăpat prin liste de specificaţii, certificări, informaţii, dar culmea e că imagini... nu prea.

Galaxy S10 Lite

Iarăşi @OnLeaks e pe treabă, rămânând zvonacul numărul 1 când vine vorba de randari. Multe surse afirmă că Galaxy S10 Lite ar fi o variantă rebranduită de Galaxy A91, iar acesta ar fi numele său în unele ţări. În ciuda denumirii, aduce mai mult cu S11 decât cu S10. Probabil că Samsung vrea să încerce piaţa cu această abordare de design, pentru a afla dacă publicul gusta acest format. Sursa mai afirmă că primim un ecran AMOLED de 6.7 inch, unul plat, fără curburi pe margini.

Galaxy S10 Lite

Ecranul are un orificiu centrat în zona de sus, pentru camera selfie, după model Note 10. Avem şi o ramă din aluminiu, difuzor şi port USB-C jos, plus butoane de volum şi buton Power lateral. Nu apare vreun jack audio aici. Modulul camerei principale este unul dreptunghiular, dar lat şi destul de protuberant. Ar încorpora o cameră ultra wide, un senzor de adâncime, camera principală şi o cameră cu zoom, poate chiar periscopic 5X, ceea ce ar fi cam precoce.

Galaxy S10 Lite

La bord vom avea un procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Va fi şi o baterie de 4500 mAh în ecuaţie, dar şi Android 10 şi One UI 2.0 preinstalate. Cititorul de amprente este integrat în ecran şi avem şi încărcare rapidă la 45W. Samsung are un eveniment axat pe "Gama Galaxy A 2020" în Vietnam pe 12 decembrie, deci atunci ar putea sosi telefonul. 

Posibil să vedem o lansare limitată la pieţele asiatice în prima fază. Mie îmi sună acest model ca un experiment aşa cum a fost Galaxy A9 (2018) la final de an 2018. Preţul ar putea fi măricel pentru un Lite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×