iPhone SE 2 ar fi în cărți pentru o lansare în 2020, cu corp de iPhone 8, CPU de iPhone 11

2.390 ori
<b>iPhone SE 2 ar fi în cărți pentru o lansare în 2020, cu corp de iPhone 8, CPU de iPhone 11 </b>Acum că iphone-urile din 2019 se vând deja de 2 săptămâni e momentul să privim spre viitor. Am văzut deja cum ar putea arată iPhone-ul flagship de la anul, fără breton conform lui Ben Geskin, iar acum aflăm că Apple ar pregăti și un așa numit iPhone SE 2.

Acum că iphone-urile din 2019 se vând deja de 2 săptămâni e momentul să privim spre viitor. Am văzut deja cum ar putea arată iPhone-ul flagship de la anul, fără breton conform lui Ben Geskin, iar acum aflăm că Apple ar pregăti și un așa numit iPhone SE 2.

Analistul Ming-Chi Kuo e că de obicei sursă acestor zvonuri, afirmând că Apple e gata să învie iPhone SE la anul. De această data ar fi un model cu corp de iPhone 8 și procesor de iPhone 11, adică puternicul Apple A13. Ar urmă să vina în primul trimestru al anului 2020. 

Se va remarcă prin prețul mult mai scăzut față de restul lineup-ului Apple, chiar și față de iPhone XR sau iPhone 11. iPhone SE 2 ar avea și 3 GB RAM la bord, dar și un ecran mai mic, de 4.7 inch. În plus va aduce înapoi butonul Home cu Touch ID. Personal aș prefera un cititor de amprente inclus în ecran, dar cred că asta i-ar costă prea mult pe cei din Cupertino.

Se zvonește și că terminalul va costă între 349 și 399 dolari, ceea ce nu ar fi rău deloc, deși în Europa va sări probabil brusc la 500 de euro. Kuo a prezis deja și vânzări de 30-40 de milioane de unități pentru acest telefon și personal cred că ar avea succes. Încă nu știm cum va sta la capitolul cameră, dar sper să vedem măcar o cameră duală pe el.

Planul Apple ar fi acest telefon mai ieftin să convingă lumea să își facă abonament la Apple Arcade, mai ales pe indecișii care încă se țin cu dinții de iPhone 6, 6s sau iPhone 7 si vor ceva similar ca format dar mai puternic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×