Apple se pregătește de cumpărarea Beats Electronics pentru suma de 3.2 miliarde dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 822 ori
<b>Apple se pregătește de cumpărarea Beats Electronics pentru suma de 3.2 miliarde dolari</b>Potrivit unui raport recent realizat de către publicația The Financial Times, se pare că gigantul american Apple se pregătește pentru achiziționarea companiei Beats Electronics, mai precis a departamentului de produse electronice, cât și a...

Potrivit unui raport recent realizat de către publicația The Financial Times, se pare că gigantul american Apple se pregătește pentru achiziționarea companiei Beats Electronics, mai precis a departamentului de produse electronice, cât și a serviciului de streaming audio ce a fost lansat în luna ianuarie.

De asemenea, ne-am putea aștepta ca tehnologia Beats Audio să ajungă și pe viitoarele device-uri marca Apple, tehnologie ce a fost adoptată de câțiva producători de-a lungul timpului, producători printre care se numără HTC sau HP.

Pentru moment, planurile celor de la Apple par a se rezuma la unirea serviciului actual iTunes Radio cu serviciul de streaming audio on-demand Beats. Rămâne de văzut ce alte lucruri are de gând să facă Apple după achiziționarea companiei Beats Electronics.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×