Huawei P9 Lite primește certificarea FCC; telefonul este deja listat la vânzare pentru suma de 1.209 lei

1.070 ori
<b>Huawei P9 Lite primește certificarea FCC; telefonul este deja listat la vânzare pentru suma de 1.209 lei</b>În așteptarea lansării oficiale a smartphone-ului Huawei P9 Lite, iată că astăzi descoperim faptul că terminalul a primit certificarea FCC de curând, fiind vorba despre modelul cu numărul de serie SNV-23 ce aparent destinat unui model care va ajunge în

În ultimele câteva săptămâni am stat cu ochii ațintiți asupra celor de la Huawei, și asta datorită trio-ului de smartphone-uri ce teoretic urma să fie lansat. Evenimentul de presă a trecut, și din păcate doar două terminale au fost prezentate în Londra, fiind vorba despre modelul Huawei P9 și Huawei P9 Plus.

Din peisaj lipsește încă Huawei P9 Lite, un telefon care deși nu a fost anunțat oficial își face apariția în fotografii, ba chiar și în oferta unor magazine online. Acest produs este listat și de către Cel.ro, retailer ce afișează un preț de 1.209 lei pentru varianta dual-SIM cu 2 GB memorie RAM la pachet.

Lăsăm aceste detalii deoparte, și ne îndreptăm atenția către certificarea FCC proaspăt primită de către acest telefon - informație ce ar putea sugera că lansarea sa este foarte aproape. Din documentele FCC reiese că telefonul cu numărul de cod SNV-L23 este nimeni altul decât Huawei P9 Lite - smartphone ce va sosi în America Latină.

Certificarea ne confirmă prezența unui modul 4G LTE, dar totodată și design-ul ce nu se diferențiază prea mult față de ediția flagship. Din imaginea de mai sus remarcăm scanner-ul de amprente și camera foto de 13 megapixeli pe care smartphone-ul o va aduce la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×