Pantech Vega Iron 2 a fost lansat oficial; acesta vine cu un display Full HD de 5.3 inch și 3 GB memorie RAM

1.245 ori
<b>Pantech Vega Iron 2 a fost lansat oficial; acesta vine cu un display Full HD de 5.3 inch și 3 GB memorie RAM</b>Din câte se pare, zilele acestea am asistat la numeroase lansări de terminale pe piețele asiatice, un astfel de nou model lansat fiind și Pantech Vega Iron 2. Acesta este un phablet de 5.3 inch ce va sosi în două variante de culoare (alb, negru) și...

Din câte se pare, zilele acestea am asistat la numeroase lansări de terminale pe piețele asiatice, un astfel de nou model lansat fiind și Pantech Vega Iron 2. Acesta este un phablet de 5.3 inch ce va sosi în două variante de culoare (alb, negru) și va dispune de o carcasă cu ramă metalică ce va fi disponibilă în 6 nuanțe. De asemenea, terminalul adoptă și un buton fizic home.

Pantech Vega Iron 2 dispune de un display AMOLED Full HD de 5.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 4G LTE-A, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli ce vine cu OIS și posibilitatea de captură video la rezoluție 4K. De asemenea, avem prezentă și o cameră frontală de 2.1 megapixeli.

Pantech Vega Iron 2

Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că Pantech Vega Iron 2 măsoară 144.2 mm în lungime, 73.5 mm în lățime și doar 7.9 mm în grosime. Greutatea totală a acestui device împreună cu bateria de 3.220 mAh este de 152 grame.

Pantech Vega Iron 2 a fost lansat oficial; acesta vine cu un display Full HD de 5.3 inch și 3 GB memorie RAM

Pe partea software, Pantech Vega Iron 2 va rula Android 4.4.2 încă din fabrică. Rămâne de văzut la ce preț va fi comercializat acest device și dacă va ajunge vreodată și pe piețele internaționale. Debutul acestuia pe piețele asiatice va avea loc la sfârșitul acestei luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×