Apple testează Mac-uri cu procesoare ARM și Magic Trackpad mai mare (Zvon)

700 ori
<b>Apple testează Mac-uri cu procesoare ARM și Magic Trackpad mai mare (Zvon)</b>Site-ul francez MacBidouille ar fi aflat că Apple testează Mac-uri cu procesoare ARM, ceea ce ar fi o veste proastă pentru cei de la Intel. Apple are în faza de prototip câteva modele cu procesor ARM, inclusiv un iMac, Mac Mini și un notebook de 13...

Site-ul francez MacBidouille ar fi aflat că Apple testează Mac-uri cu procesoare ARM, ceea ce ar fi o veste proastă pentru cei de la Intel. Apple are în faza de prototip câteva modele cu procesor ARM, inclusiv un iMac, Mac Mini și un notebook de 13 inch cu procesor quad core 64 bit ARM.

Se pare că aceste terminale sunt destul de evoluate când vine vorba de dezvoltarea lor și încorporează și o nouă tastatura, ce găzduiește și un Magic Trackpad ceva mai mare. Apple ar pregati un anunț pentru aceste produse, dar deocamdată ezită, probabil din cauza unei posibile rupturi cu Intel dacă trece la ARM. Apple a mai amenințat cu ceva vreme în urmă că va renunța la soluțiile Intel, dacă firma americană nu își rezolvă problemele legate de consumul de energie al chipurilor sale.

AMD ar fi fost o soluție pentru Apple, dar și ARM, mai ales că existau zvonuri despre un MacBook Air cu un astfel de CPU încă din 2011. Cea mai mare problemă cu trecerea la ARM e faptul că procesoarele noi de acest gen nu oferă la fel de multă putere de procesare că noile generații Intel. Totuși există și dovezi ale unei evoluții la acest capitol, precum chipsetul Apple A7, descris de experți că "destul de bun și pentru desktop".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×