CEO-ul Samsung Își recapătă cunoștiința după mai bine două săptămâni de comă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 598 ori
<b>CEO-ul Samsung Își recapătă cunoștiința după mai bine două săptămâni de comă</b>Dacă acum două săptămâni aflam că directorul Samsung, Lee Kun-hee (72 ani) a suferit un infarct, iată că astăzi aflăm faptul că starea acestuia s-a ameliorat. Astfel, Kun-hee și-a recăpătat cunoștiința după mai bine de două săptămâni...

Dacă acum două săptămâni aflam că directorul Samsung, Lee Kun-hee (72 ani) a suferit un infarct, iată că astăzi aflăm faptul că starea acestuia s-a ameliorat. Astfel, Kun-hee și-a recăpătat cunoștiința după mai bine de două săptămâni în care s-a aflat în stare de comă.

Potrivit doctorilor, se pare că starea sa se ameliorează, iar organele sale funcționează în acest moment în parametrii normali. De asemenea, doctorii au declarat că Lee Kun-hee și-a deschis ochii în această dimineață în timp ce câțiva dintre membrii familiei sale se aflau în salonul său.

Din punct de vedere al valorii acțiunilor pe piață, se pare că în dimineața zilei în care Lee Kun-hee a suferit acest infarct, acțiunile companiei Samsung Electronics au crescut cu până la 4% ca urmare a numeroaselor speculații cu privire la faptul că va urma o restructurare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×