Apple vine în România! Înființează o firmă pe plan local și următorul pas ar putea fi deschiderea unui Apple Store

1.544 ori
<b>Apple vine în România! Înființează o firmă pe plan local și următorul pas ar putea fi deschiderea unui Apple Store</b>Vestea zilei, ba chiar vestea lunii sau a anului pe plan local vine astăzi - zi în care aflăm că gigantul american Apple tocmai ce și-a înființat o firmă în România, fiind aparent vorba despre o companie de consultanță financiară care va fi condusă

La mijloc de săptămână avem o veste de-a dreptul neașteptată de pe plan local, aceea că Apple va intra oficial pe piața din România, urmând a concura cu rivalii de la Samsung și Huawei care în momentul de față se bucură de marea apreciere a publicului. Suntem informați prin intermediul unui raport emis de către ZF.ro cu privire la faptul că gigantul american tocmai ce a înființat o firmă în România.

Compania se numește Apple Sales România SRL și pe baza informațiilor dezvăluite, descoperim că aceasta are un capital social de 1.000 lei și că este deținută de către firmele Apple Distribution International și Apple Sales, ambele din Irlanda. Pe postul de administrator al companiei îl avem pe Peter Donald Denwood care se află în familia Apple încă din 2013 pe poziția de director juridic pentru afaceri internaționale.

Mai aflăm și faptul că cererea de înființare a companiei a fost depusă la data de 24 august 2018 în București și că pe seama codului CAEN, firma este autorizată să deruleze "activități de consultanță pentru afaceri și management". În momentul de față la noi în România produsele Apple se regăsesc în portofoliul retailerilor alături de alte dispozitive, sau în magazine specializate de tip "reseller premium autorizat" precum este cazul iStyle sau Apple Shop din cadrul showroom-ului eMAG.

Rămâne de văzut în ce fel se va implica Apple pe piața locală și dacă vânzările generate în țară îi vor convinge pe americani să deschidă un Apple Store la noi pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×