Google Home Hub se lansează pe 9 octombrie; Boxă inteligentă echipată cu touchscreen de 7 inch

1.058 ori
<b>Google Home Hub se lansează pe 9 octombrie; Boxă inteligentă echipată cu touchscreen de 7 inch</b>Se vorbește de multă vreme și despre lansarea primei boxe Google din seria Smart Display, produs despre care aflăm astăzi mai multe detalii pe seama unui leak generos. Avem parte de randări cu iz oficial pentru acest speaker inteligent pe care

Deși programul Smart Display lansat de către Google anterior ne-a adus inițial doar dispozitive din partea celor de la JBL, Lenovo și LG, iată că acum ne pregătim și de lansarea unui model semnat de marele G. Produsul se va numi Google Home Hub și astăzi pe seama unui leak major avem ocazia să îl vedem în imagini și să aflăm și câteva detalii legate de specificațiile pe care le va oferi la pachet.

Google Home Hub

În primul rând suntem informați că boxa celor de la Google va adopta un ecran de 7 inch tactil prin care vom putea interacționa pentru diverse task-uri precum este cazul și apelurilor video. În continuare se vor putea utiliza comenzi vocale pentru a realiza anumite acțiuni cu ajutorul lui Google Assistant și după cum puteți vedea, produsul include și un kickstand dedicat în partea din spate.

Google Home Hub

Acesta adoptă aceeași textură de tip material pe care o regăsim și pe dispozitivele Google Home. Boxa va putea afișa și date utile precum starea meteo, ora exactă, dar și informații legate de situația în trafic și sugestii pentru cel mai bun drum către serviciu. Se pare că boxa nu este pe atât de mare pe cât Google Home Max și aflăm că ar exista și o variantă gri pe lângă aceasta de față, pe alb.

Google Home Hub

Google Home Hub suportă conectivitate Wi-Fi Dual-band, are greutate de 480 grame și va putea fi împerecheată cu o cameră Nest pentru funcții de securitate îmbunătățite. Potrivit detaliilor dezvăluite astăzi, Google are 3 milioane de unități pregătite pentru vânzare inițial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×