[UPDATE: Acum și în România] Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc Android Pie şi One UI la nivel global; Iată detalii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 7.859 ori
<b>[UPDATE: Acum și în România] Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc Android Pie şi One UI la nivel global; Iată detalii</b>Mult aşteptată actualizare a lui Samsung Galaxy S9 la Android Pie a început la nivel global acum, fiind confirmată în multiple regiuni de pe glob. Odată cu Pie vine cu One UI, care a fost activat recent ca beta şi pe Galaxy Note 8 şi S8

UPDATE 22-01-2019: Această zi de 22 ianuarie marchează iată startul actualizării la Android 9.0 Pie pentru smartphone-urile Galaxy S9/S9+ și pe plan local - detaliu de care tocmai ce am fost informați prin intermediul membrilor grupului Mobilissimo de Facebook. Se recomandă verificarea manuală a update-ului după care ar trebui să vedeți pachetul software disponibil pentru descărcare. Cei care au primit Pie susțin că au achiziționat telefoanele la liber!

Galaxy S9

ARTICOL INIȚIAL 16-01-2019:

Mult aşteptată actualizare a lui Samsung Galaxy S9 la Android Pie a început la nivel global acum, fiind confirmată în multiple regiuni de pe glob. Odată cu Pie vine cu One UI, care a fost activat recent ca beta şi pe Galaxy Note 8 şi S8. Avem detalii mai jos.

Primele cazuri de actualizare oficială au fost semnalate încă din decembrie pentru Galaxy Note 9 şi S9 (Germania/ Coreea de Sud). Acum suntem în mijlocul acelui "rollout global", care ne-a fost promis pentru 10-15 ianuarie 2019. Ca de obicei, cei cu telefoane blocate în anumite reţele ale unor operatori vor avea ceva mai mult de aşteptat. La ei trebuie că softul să fie validat de acei operatori şi ca aceştia să îşi adauge propriile programe peste.

Avem şi o metodă pentru a afla chiar voi dacă vine Android Pie pe device-ul vostru: intraţi în aplicaţia Samsung Members de pe telefon şi verificaţi secţiunea Notices. Acolo veţi vedea fie dacă a venit update-ul, fie când este programat să vină. Şi asta nu doar pentru Galaxy S9, ci pentru toate telefoanele compatibile.

Pentru a vedea dacă Pie este disponibil pentru S9 şi S9+ deschideţi aplicaţia Settings de pe telefon, apăsaţi Software Update şi apoi selectaţi "Download Updates Manually". O altă variantă este să luaţi firmware-ul aferent ţării voastre de aici (Galaxy S9 / Galaxy S9+). Se poate folosi si Samsung Smart Switch de pe un PC cu Windows sau un Mac.

Android Pie vine la pachet cu noi gesturi de navigare, interfaţă simplificată One UI, auto dezactivarea aplicaţiilor nefolosite şi funcţii care eliberează memorie şi stocare, plus noul Adaptive Battery. Vă aşteptăm cu feedback! Avem şi aici un tutorial de instalare a lui One UI pe S9.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×