Aqua Liquid, un telefon eco si reciclabil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.078 ori
<b>Aqua Liquid, un telefon eco si reciclabil</b>Daca doriti sa salvati planeta prin intermediul unui telefon eco, Aqua Liquid este raspunsul, acesta fiind un handset bazat pe alimentare cu un combustibil lichid nepoluant. Latura "eco" a terminalului vine cu un mare sacrificiu: cel al eficientei si...

Daca doriti sa salvati planeta prin intermediul unui telefon eco, Aqua Liquid este raspunsul, acesta fiind un handset bazat pe alimentare cu un combustibil lichid nepoluant.

Latura "eco" a terminalului vine cu un mare sacrificiu: cel al eficientei si trebuie sa aflati ca Aqua Liquid este complet reciclabil si prietenos cu mediul inconjurator. Display-ul sau este bazat pe tehnologia E-ink, care asigura un consum scazut de energie in timpul utilizarii, iar handsetul nu se va intrerupe niciodata in timpul convorbirii, cel putin nu din lipsa energiei.

Observati si ca designul telefonului este destul de aratos, astfel ca fashionistii nu vor sacrifica trendurile in favoarea ecologiei. De ce ne agitam atat de mult in legatura cu telefoanele superdotate, cand viitorul arata astfel?

[Via: Ubergizmo.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×