Telefonul mobil card, tehnologie revolutionara prezentata la CTIA 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.140 ori
<b>Telefonul mobil card, tehnologie revolutionara prezentata la CTIA 2009</b>Telefonul mobil "Card" este un handset care are dimensiunile unui card de credit si care a fost prezentat in cadrul showului CTIA 2009. Grosimea este singura care difera fata de cea a unui card de credit normal, astfel ca terminalul este gros cam cat 3...

Telefonul mobil "Card" este un handset care are dimensiunile unui card de credit si care a fost prezentat in cadrul showului CTIA 2009.

Grosimea este singura care difera fata de cea a unui card de credit normal, astfel ca terminalul este gros cam cat 3 astfel de carduri suprapuse. Daca va mira faptul ca telefonul nu vine cu butoane pe suprafata sa, aflati ca veti forma numerele prin intermediul unui mecanism navigational afisat pe display.

In plus, terminalul va permite utilizatorului sa formeze numere prin comanda vocala. Avem de-a face cu un handset cu suport dual band GSM/GPRS si a carui baterie ofera pana la 200 de minute de convorbire. Ca bonus, acest "Card Phone" este rezistent la apa, iar in ce priveste data de lansare, vom vedea produsul pe piata in iunie sau iulie, intai in India si apoi in SUA.

[Via: Mobilewhack.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×