Archos aduce la MWC 2019 un nou breton lateral pe telefonul Oxygen 68XL; Vine şi modelul Diamond cu periscop selfie

869 ori
<b>Archos aduce la MWC 2019 un nou breton lateral pe telefonul Oxygen 68XL; Vine şi modelul Diamond cu periscop selfie</b>Francezii de la Archos cred că nu au ratat nici un IFA sau MWC fără vreo lansare de telefon în ultimii ani. Nu face excepţie nici MWC 2019, acolo unde vor aduce două telefoane cel puţin interesante: Archos Oxygen 68XL şi Archos Diamond

Francezii de la Archos cred că nu au ratat nici un IFA sau MWC fără vreo lansare de telefon în ultimii ani. Nu face excepţie nici MWC 2019, acolo unde vor aduce două telefoane cel puţin interesante: Archos Oxygen 68XL şi Archos Diamond.

Archos Oxygen 68XL

Archos Oxygen 68XL este un telefon cu adevărat mare, având o diagonală de 6.85 inch şi aspect 19:9. Ce e cu adevărat inedit la el totuşi este bretonul din colţul dreapta-sus, care aminteşte de propunerile Samsung de panouri Infinity de la final de 2018. Rezoluţia este totuşi modestă la acest device, doar 1352 x 640 pixeli, deci nici măcar HD+.

Archos Diamond

Terminalul vine cu procesor MediaTek Helio P22, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Are şi slot microSD , o cameră de 8 MP + VGA în spate şi o cameră selfie de 5 MP. Bateria este de 5000 mAh şi avem două sloturi SIMI, dar şi cumva printr-un miracol Android Pie la bord. Costă 199 euro acest device.

Archos Diamond

Ceva mai interesant mi se pare Archos Diamond, care scapă de camera selfie şi locul ocupat în zona frontală, prin integrarea sa pe un mecanism glisant, un "periscop". Aici dotările sunt mai atractive: ecran de 6.3 inch edge to edge AMOLED cu rezoluţie Full HD+, o cameră selfie de 8 MP cu deblocare facială şi procesor MediaTek Helio P70.

Avem şi 4 GB RAM şi 128 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 16 MP + 5 MP, dar şi bliţ quad LED şi Bokeh. Bateria are capacitate de 3400 mAh şi primim un corp realizat din sticlă şi aluminiu. Archos Diamond vine în magazine în mai la 370 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×