MWC 2019: ZTE Blade V10 - Prezentare hands-on pentru telefonul midrange cu cameră selfie de 32 MP (Video)

1.087 ori
<b>MWC 2019: ZTE Blade V10 - Prezentare hands-on pentru telefonul midrange cu cameră selfie de 32 MP (Video)</b>ZTE a fascinat pe toată lumea cu brăţara/ceas/telefon Nubia Alpha la MWC 2019, dar a adus şi câteva telefoane interesante. Printre ele se numără şi ZTE Blade V10, care a trecut printr-o analiză rapidă mai jos

ZTE a fascinat pe toată lumea cu brăţara/ceas/telefon Nubia Alpha la MWC 2019, dar a adus şi câteva telefoane interesante. Printre ele se numără şi ZTE Blade V10, care a trecut printr-o analiză rapidă mai jos.

ZTE Blade V10 prezentare video

Smartphone-ul vine cu un ecran generos de 6.3 inch, un IPS LCD cu rezoluţie Full HD+, iar la interior găsim un procesor MediaTek Helio P70, însoţit de 3 sau 4 GB RAM, în funcţie de versiunea aleasă a telefonului. Terminalul vine cu un display cu muchii destul de înguste şi are o cameră duală în spate, de 16 MP + 5 MP, cu blit LED. E capabilă de Bokeh, iar camera frontală impresionează prin rezoluţia de 32 MP.

ZTE Blade V10 galerie foto

Şi camera frontală are tot bliţ LED, dar e trasă în jos de faptul că are focalizare fixă şi nu automată. Rulează Android 9.0 Pie cu MiFavor 9.0 aplicat peste şi vine cu 32 sau 64 GB stocare, plus slot microSD. Pentru securitate există un cititor de amprente montat în spate, iar ZTE Blade V10 are inclusiv o versiune cu spatele în degrade.

Handsetul se remarcă prin muchiile subţiri şi are un corp foarte lucios. E genul de produs care pare mai scump decât este de fapt. Ar urma să coste în jur de 200 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×