LG pregăteşte un telefon cu ecran secundar ce se poate conecta modular; Vine la MWC 2019

825 ori
<b>LG pregăteşte un telefon cu ecran secundar ce se poate conecta modular; Vine la MWC 2019</b>După ce a surprins două CES-uri la rând cu un televizor rulabil, LG vrea acum să readucă în discuţie ecranele secundare pe telefoane mobile. Pentru MWC 2019 ar fi pregătit un smartphone cu un ecran secundar adăugat ulterior

După ce a surprins două CES-uri la rând cu un televizor rulabil, LG vrea acum să readucă în discuţie ecranele secundare pe telefoane mobile. Pentru MWC 2019 ar fi pregătit un smartphone cu un ecran secundar adăugat ulterior la corpul terminalului.

Nou venitul ar suporta un "ataşament cu ecran secundar opţional", descris ca un soi de husă cu ecran extra. Sau poate un soi de "jacket" în stil modu şi Motorola Moto Z, care adăugă încă un ecran. Practic telefonul câştigă încă un display fără să fie pliabil, o idee ingenioasă din partea primei companii care a creat un telefon flexibil, LG G Flex.

LG a mai pariat şi pe ideea de ecran secundar pe telefoanele LG V10 şi V20, dar a renunţat apoi la abordare. Încă nu e foarte clar din ce serie va face parte noul telefon LG şi dacă e vorba de G8 sau alt device, poate un Q sau o revenire a gamei Flex. Sunt zvonuri care spun şi că LG ar renunţa la Seria G şi la numele de "G8", dar asta am auzit şi la G7 aşa că nu mai ştim ce să credem.

Ce e sigur e că LG a fost una dintre cele mai active companii în zona brevetelor de telefoane pliabile în ultimul an. Ştim că vor aduce multiple device-uri la MWC 2019, deci ceva special tot vedem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×