Vivo primeşte certificarea pentru numeroase noi telefoane, care vor sosi în Europa în perioada următoare

646 ori
<b>Vivo primeşte certificarea pentru numeroase noi telefoane, care vor sosi în Europa în perioada următoare</b>Vivo, unul dintre cei mai inovatori producători de telefoane, dacă ne uităm la modelele Apex a primit recent certificarea pentru câteva telefoane noi, care urmează să vină în Europa. E vorba despre terminale high end din gama X, midrange

Vivo, unul dintre cei mai inovatori producători de telefoane, dacă ne uităm la modelele Apex a primit recent certificarea pentru câteva telefoane noi, care urmează să vină în Europa. E vorba despre terminale high end din gama X, midrange din gama V şi buget din seria Y.

Vivo

Toate aceste modele au fost certificate şi aprobate de catre EUIPO, o organizaţie europeană de proprietăţi intelectuale. Pe 20 februarie 2019, Vivo a înregistrat 14 aplicaţii de trademark la Biroul European de Proprietăţi Intelectuale (EUIPO). Toate cererile fac parte din Clasa 9, adică acoperă telefoane mobile şi smartphone-uri.

Iată cum arată şi modelele vizate:

  • Vivo X series: X31, X33, X35, X37
  • Vivo V series: V17, V19, V21, V23, V25
  • Vivo Y series: Y40, Y50, Y60, Y80, Y90

Vivo

Modelele Vivo X sunt cele high end, iar X21 a fost anunţat drept primul telefon cu cititor de amprente în ecran în martie 2018. X23 a debutat şi el în China anul trecut. X31 va veni în martie 2019, cu dotări high end, inclusiv un procesor Snapdragon 855. Seria V îl include şi pe recent anunţatul V15 Pro, care este vârful gamei la ora actuală. Acestea sunt telefoane midrange sau high midrange.

Vivo

Seria Y îl include pe Vivo Y93, care a debutat în noiembrie 2018 şi de atunci nu am mai auzit nimic legat de modele de buget de acest tip. În ultimul an Vivo a inovat prin telefoane cu periscop, cu două ecrane sau mai nou fără butoane şi porturi, toate în gama APEX/NEX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×