Vivo primeşte certificarea pentru numeroase noi telefoane, care vor sosi în Europa în perioada următoare

619 ori
<b>Vivo primeşte certificarea pentru numeroase noi telefoane, care vor sosi în Europa în perioada următoare</b>Vivo, unul dintre cei mai inovatori producători de telefoane, dacă ne uităm la modelele Apex a primit recent certificarea pentru câteva telefoane noi, care urmează să vină în Europa. E vorba despre terminale high end din gama X, midrange

Vivo, unul dintre cei mai inovatori producători de telefoane, dacă ne uităm la modelele Apex a primit recent certificarea pentru câteva telefoane noi, care urmează să vină în Europa. E vorba despre terminale high end din gama X, midrange din gama V şi buget din seria Y.

Vivo

Toate aceste modele au fost certificate şi aprobate de catre EUIPO, o organizaţie europeană de proprietăţi intelectuale. Pe 20 februarie 2019, Vivo a înregistrat 14 aplicaţii de trademark la Biroul European de Proprietăţi Intelectuale (EUIPO). Toate cererile fac parte din Clasa 9, adică acoperă telefoane mobile şi smartphone-uri.

Iată cum arată şi modelele vizate:

  • Vivo X series: X31, X33, X35, X37
  • Vivo V series: V17, V19, V21, V23, V25
  • Vivo Y series: Y40, Y50, Y60, Y80, Y90

Vivo

Modelele Vivo X sunt cele high end, iar X21 a fost anunţat drept primul telefon cu cititor de amprente în ecran în martie 2018. X23 a debutat şi el în China anul trecut. X31 va veni în martie 2019, cu dotări high end, inclusiv un procesor Snapdragon 855. Seria V îl include şi pe recent anunţatul V15 Pro, care este vârful gamei la ora actuală. Acestea sunt telefoane midrange sau high midrange.

Vivo

Seria Y îl include pe Vivo Y93, care a debutat în noiembrie 2018 şi de atunci nu am mai auzit nimic legat de modele de buget de acest tip. În ultimul an Vivo a inovat prin telefoane cu periscop, cu două ecrane sau mai nou fără butoane şi porturi, toate în gama APEX/NEX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×