Archos lansează comercial smartphone-urile 50b Platinum, respectiv 45c Platinum; prețuri Începând de la 99$

Autor:  | Publicat în:  Archos 1.629 ori
<b>Archos lansează comercial smartphone-urile 50b Platinum, respectiv 45c Platinum; prețuri Începând de la 99$</b>După ce în luna august a acestui an, producătorul francez Archos anunța lansarea unor terminale Android și Windows Phone, iată că începând de astăzi, două dintre device-urile anunțate la acea vreme, și anume Archos 50b Platinum, respectiv 45c...

După ce în luna august a acestui an, producătorul francez Archosanunța lansarea unor terminale Android și Windows Phone, iată că începând de astăzi, două dintre device-urile anunțate la acea vreme, și anume Archos 50b Platinum, respectiv 45c Platinum ajung acum în magazine.

în timp ce Archos 50b ne oferă un display IPS de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz, 512 MB RAM și 4 GB de stocare, modelul Archos 45c vine la pachet cu un display de 4.5 inch (480 x 854 pixeli), același procesor de la MediaTek, cât și aceeași configurație hardware.

Archos lansează comercial smartphone-urile 50b Platinum, respectiv 45c Platinum; prețuri Începând de la 99$

Totuși, între cele două modele mai există o diferență la capitolul cameră foto, unde Archos 50b pune la dispoziție utilizatorilor un senzor de 8 megapixeli, iar Archos 45c un modul foto de 5 megapixeli. Aflăm că Archos 50b este disponibil pe piața franceză la un preț de 119$, în timp ce modelul Archos 45c costă doar 99$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×