Samsung Galaxy C5 ni se prezintă în noi fotografii; smartphone-ul metalic ar putea fi anunțat curând

1.256 ori
<b>Samsung Galaxy C5 ni se prezintă în noi fotografii; smartphone-ul metalic ar putea fi anunțat curând</b>Odată cu tabletele Galaxy Tab S3 ar putea debuta și smartphone-ul Galaxy C5 - model pe care l-am văzut zilele trecute într-o galerie de fotografii. Ei bine, astăzi noi imagini cu produsul de față ajung pe web, un lucru ce nu poate să sugereze decât

Galaxy C este noua gamă de smartphone-uri pregătită de către Samsung, serie ce va fi caracterizată de către modele arătoase cu dotări interesante la pachet. Un prim model de aici este Samsung Galaxy C5, telefon pe care îl vedeam chiar în urmă cu doar câteva zile într-o serie de fotografii.

Astăzi primim noi astfel de materiale, lucru ce ar putea sugera faptul că lansarea sa oficială se apropie cu pași repezi. Ca specificații hardware, ne așteptăm la un display Full HD de 5.2 inch pentru acest smartphone, dar și la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 aflat la interior.

Se adaugă în ecuație și prezența unui chip de 4 GB memorie RAM, și a sistemului de operare Android 6.0.1 Marshmallow alături de interfața TouchWIZ. Samsung Galaxy C5 va sosi inițial în China, urmând ca mai apoi să debuteze și în alte regiuni, Europa fiind pe această listă cel mai probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×