BlackBerry postează clipuri tutoriale pentru utilizarea lui Passport

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.848 ori
<b>BlackBerry postează clipuri tutoriale pentru utilizarea lui Passport</b>Proaspăt lansatul BlackBerry Passport, telefonul pătrățos care a debutat în magazine în această săptămână primește astăzi clipuri oficiale de prezentare, ocazie cu care îi vedem funcțiile în acțiune. Vă reamintesc că acest smartphone...

Proaspăt lansatul BlackBerry Passport, telefonul pătrățos care a debutat în magazine în această săptămână primește astăzi clipuri oficiale de prezentare, ocazie cu care îi vedem funcțiile în acțiune. Vă reamintesc că acest smartphone costă 599 dolari și a fost lansat doar în câteva tari.

Deblocarea ecranului se face cu swipe in sus, iar odată deblocat telefonul putem vedea așa numitele Active Frames. Acestea sunt informații vitale din cadrul aplicațiilor, iar cu un swipe în dreapta puteți accesa BlackBerry Hub, zona de comunicații din OS. O opțiune interesantă este Instant Preview, care va permite să vedeți mailuri sau mesaje sub formă de preview, indiferent de aplicația în care vă aflați.

Browserul de pe acest terminal este și el organizat sub forma unor "tile-uri" precum cele din Active Frames. Site-urile arată bine pe acest ecran lat, care poate găzdui mai mult text decât un smartphone normal. BlackBerry Passport vine cu un display IPS LCD pătrat de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, 32 GB stocare, 3 GB RAM și procesor Snapdragon 800. El dispune și de cameră de 13 MP și o baterie de 3450 mAh.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×