AROBS a inregistrat o crestere de peste 130% in 2007

943 ori
<b>AROBS a inregistrat o crestere de peste 130% in 2007</b>AROBS Transilvania Software a incheiat anul 2007 inregistrand o crestere de peste 130% si o cifra globala de afaceri de peste 5 milioane de euro. Interesul asupra solutiilor si produselor companiei a crescut semnificativ in 2007, printre motivele...

AROBS Transilvania Software a incheiat anul 2007 inregistrand o crestere de peste 130% si o cifra globala de afaceri de peste 5 milioane de euro. Interesul asupra solutiilor si produselor companiei a crescut semnificativ in 2007, printre motivele cresterii aflandu-se si popularul iPhone, adus in premiera in Romania de catre companie, dupa cum va anuntam intr-un articol din urma cu cateva luni.

AROBS isi ofera produsele pe piata autohtona inca din 1998 si este unul dintre cei mai importanti distribuitori de GPS-uri si smartphone-uri dotate cu GPS. De asemenea AROBS ofera o gama variata de solutii software, cum ar fi Optimall (solutie pentru automatizarea fortei de vanzari pe terminale gen PALM sau cele dotate cu Windows Mobile), ABOS si ATOS (solutii utilizabile in industria turismului) sau TrackGPS, solutia ideala pentru localizarea GPS/GPRS a parcurilor auto, pe care am putut-o urmari in actiune in cadrul SIAB 2007.

AROBS s-a facut remarcat in 2007, ca distribuitor al unor branduri de top de telefoane mobile si GPS-uri, cum ar fi E-TEN, Mio, Qtek, MyGuide, NavRoad sau Adapt. La ora actuala compania are peste 100 de parteneri la nivel national, in vreme ce solutia TrackGPS este extrem de populara, avand in vedere faptul ca peste 1000 de masini sunt localizate cu ajutorul acesteia. De asemenea solutia Optimall este folosita de peste 250 de firme de distributie, iar AROBS are clienti cu nume mari ca: RCS & RDS, Mobile Distribution (Euro GSM), Jidvei, Medimfarm, Elit, Agil si multi altii.

In 2008 AROBS vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu solutii ca Personal GPS Light, sau TrackGPS Standard, prima destinata localizarii persoanelor sau echipamentelor (elevi, persoane varstnice, masini. etc), iar cea de-a doua ideala pentru companii de nivel mic si mijlociu care doresc localizaarea autovehiculelor din flota proprie. Mai multe detalii pe www.arobs.ro si www.gps-auto.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×