Așa ar putea arăta primul telefon Allview cu procesor Tegra 3: BLU Products de 4.5 inch și 5.7 inch

2.036 ori
<b>Așa ar putea arăta primul telefon Allview cu procesor Tegra 3: BLU Products de 4.5 inch și 5.7 inch</b>Vă informam cu câteva zile în urmă că Allview pregătește o tabletă quad core și bănuim că și un telefon cu un astfel de procesor e pe drum. Ei bine, dacă telefonul Blu Vivo de aici &nbsp; &nbsp;arată la fel ca P6 Stony și avea aceleași...

Vă informam cu câteva zile în urmă că Allview pregătește o tabletă quad core și bănuim că și un telefon cu un astfel de procesor e pe drum. Ei bine, dacă telefonul Blu Vivo de aici    arată la fel ca P6 Stony și avea aceleași dotări, poate că noile telefoane quad core de la Blu Vivo ne oferă indicii despre viitoarele smartphone-uri Allview!

Blu Products Vivo 4.65 HD e un telefon care arată leit ca Allview P6 Stony și are aceleași dotări, deci e posibil ca Allview și Blu Products să aibă același OEM chinez. Ei bine, compania Blu tocmai a prezentat seria de terminale Quattro, cu procesoare Tegra 3, care ar putea să ne indice cum va arăta un viitor Allview. Noua serie Quattro include terminale Android 4.0 și cel mai ieftin model e Quattro 4.5, care costă 250 de dolari și încorporează un display qHD, camera de 5 MP, 4 GB memorie internă și slot microSD.

Următorul pe lista e Quattro 5.7 HD, la 300 de dolari, cu diagonală uriașă de peste 5 inch și rezoluție 720p, plus cameră de 8 MP. în cele din urmă îl avem pe Quattro 4.5 HD, cu ecran curbat 720p, 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli mai bună. Toate aceste modele au procesoare quad core Tegra 3 și așteptăm să vedem și ceva similar de la Allview, poate și un phablet de genul lui Quattro 5.7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×