Allview pregătește tablete de tip quad-core, primul model se numește Allview AllDro 3 Speed Quad

2.396 ori
<b>Allview pregătește tablete de tip quad-core, primul model se numește Allview AllDro 3 Speed Quad</b>Uite că Allview ne pregătește o supriză plăcută, tablete cu CPU quad-core. A și fost trimis un comunicat de presă, denumirea sub care vor fi comercialziate - Allview Speed Quad. Prima tabletă de acest fel va sosi în piață sub numele Allview...

Uite că Allview ne pregătește o supriză plăcută, tablete cu CPU quad-core. A și fost trimis un comunicat de presă, denumirea sub care vor fi comercialziate - Allview Speed Quad. Prima tabletă de acest fel va sosi în piață sub numele Allview AllDro 3 Speed Quad.

începem cu o declarație oficială:

Odată cu dezvoltarea noii game de tablete Quad Core, țintim către creșterea cotei de piață a brandului Allview. Considerăm că noile produse, vor fi foarte bine primite de către utilizatori, aceștia având parte de o experiență mai plăcută și o performanță crescută.” a declarat Alin Niscov, Manager vânzări, Allview.

Pe lângă CPU de tip quad-core va aduce și un display IPS de 9.7 inch cu rezoluția 2048x1536 pixeli, identic cu cel de iPad 3th și iPad 4th. Rulează Android 4.1.1 Jelly Bean. Revenim cu mai multe detalii și cu prețul de comercializare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×