Ascultă Mobicast-ul acum și pe SoundCloud; Disponibil pe iOS și Android!

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 749 ori
<b>Ascultă Mobicast-ul acum și pe SoundCloud; Disponibil pe iOS și Android!</b>știm că vă place vocea suavă a subsemnatului din review-uri și mobicast-uri, așa că o puteți avea și fără să stați pe YouTube. Puneți căștile în urechi, intrați pe SoundCloud și ne puteți asculta Mobicast-urile. &nbsp; Soundcloud...

știm că vă place vocea suavă a subsemnatului din review-uri și mobicast-uri, așa că o puteți avea și fără să stați pe YouTube. Puneți căștile în urechi, intrați pe SoundCloud și ne puteți asculta Mobicast-urile.

Soundcloud oferă și opțiunea de download, astfel că puteți salva editorialul audio săptămânal și să îl ascultați cu plăcere pe mobil sau tabletă. Puteți posta și comentarii în timpul fluxului audio și veți fi printre primii care pot asculta podcastul nostru săptămânal, deoarece în mod logic e mai rapid să uploadezi audio decât video.

încă lucrăm la o durată ideală a acestui podcast, iar deocamdată 15 minute sună ideal, deși și Mobicast 4 se anunță destul de lung. Vă mulțumim pentru sumedenia de întrebări adresate săptămânal și închei cu un mic îndemn: postați întrebări și pe Forum, în topicul Mobicast, deoarece au șanse mai mari să primească răspuns decât cele de pe YouTube.

SoundCloud are aplicații dedicate pentru Android, respectiv iOS.

Audiție plăcută!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×