Jurnal de bord MWC 2014, ziua 1: Acomodare și Întâlnire cu niște vechi prieteni

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.089 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2014, ziua 1: Acomodare și Întâlnire cu niște vechi prieteni</b>​Salutare prieteni, iată că a venit momentul în care trebuie să vă povestec despre modul în care mi-am petrecut prima zi în Barcelona cu ocazia show-ului Mobile World Congress 2014, locație în care voi petrece nici mai mult nici mai puțin...

​Salutare prieteni, iată că a venit momentul în care trebuie să vă povestec despre modul în care mi-am petrecut prima zi în Barcelona cu ocazia show-ului Mobile World Congress 2014, locație în care voi petrece nici mai mult nici mai puțin decât 11 zile.

După sosirea în Barcelona, și cazarea propriu-zisă, am hotărât că aveam nevoie de un somn lung și binemeritat. M-am trezit odihnit și aș fi putut lenevi tot restul zilei, dar am decis să părăsesc camera hotelului pentru o lungă plimbare alături de câțiva vechi amici.

Zis și făcut, m-am echipat și am pornit către acești tovarăși. Datorită faptului că nu am avut ocazia să ne vedem de foarte mult timp, discuțiile noastre continuau parcă la nesfârșit, aborând până și subiectul emigării, unde am zăbovit o grămadă de timp.

După aceste lungi discuții a urmat prânzul și o mică siestă. Pe seară, am mers pe malul mării și ne-am plimbat admirând peisajul și apusul mirific. Viața în Barcelona este ideală, dar cu toate acestea lipsește ceva, ce voi găsi numai când mă voi întoarce acasă. Am realizat un scurt clip cu mica escapadă pe malul mării. Enjoy! Sunt foarte nerăbdător să văd ce alte lucruri interesante voi descoperi mâine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×