ASUS ar putea lansa un smartphone cu procesor Intel dual core În iunie

1.114 ori
<b>ASUS ar putea lansa un smartphone cu procesor Intel dual core În iunie</b>înainte de MWC 2013 se zvonea că ASUS va lansa un smartphone în cadrul evenimentului din Barcelona, dar terminalul nu a mai devenit realitate. în schimb am avut parte de lansarea lui ASUS PadFone Infinity, hibrid dintre telefon și tableta. Ei bine...

înainte de MWC 2013 se zvonea că ASUS va lansa un smartphone în cadrul evenimentului din Barcelona, dar terminalul nu a mai devenit realitate. în schimb am avut parte de lansarea lui ASUS PadFone Infinity, hibrid dintre telefon și tableta. Ei bine acum au apărut din nou zvonuri despre un telefon marca ASUS.

De această dată scurgerile de informații indică faptul că noul smartphone va avea un procesor Intel Atom Z2580 dual core, un Clover Trail+. Se pare că terminalul va fi unul pentru publicul de masă și ar urma să debuteze cel mai devreme în luna iunie, conform unor furnizori de componente. Handsetul va adopta un display de 5 până la 5.5 inch, afirma aceeași sursă și va fi similar cu Lenovo K900, primul smartphone care folosește procesorul Atom Z2580.

în altă ordine de idei, ne așteptăm și că ASUS să lanseze generația a doua de tablete Nexus 7 în luna mai, probabil cu ocazia lui Google I/O 2013. Vom vedea probabil specificații mai bune și un preț în jurul valorii de 249 de dolari, conform speculațiilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×