Sony Xperia Z disponibil la precomandă prin Orange România pornind de la 259 de euro

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.090 ori
<b>Sony Xperia Z disponibil la precomandă prin Orange România pornind de la 259 de euro</b>Sony Xperia Z, telefonul pe care îl avem în teste în acest moment a ajuns astăzi la Orange România în ofertă, operatorul propunând un preț de 259 de euro (TVA inclus) cu abonament Pantera 39. Puteți vedea aici prima parte a recenziei acestui...

Sony Xperia Z, telefonul pe care îl avem în teste în acest moment a ajuns astăzi la Orange România în ofertă, operatorul propunând un preț de 259 de euro (TVA inclus) cu abonament Pantera 39. Puteți vedea aici prima parte a recenziei acestui terminal, în care analizăm designul și hardware-ul său.

Terminalul poate fi găsit și la eMAG.ro, la prețul de 2.649 lei, sau îl puteți precomanda de la Orange în magazinul sau online. Terminalul va intra în oferta operatorului din 25 martie, iar clienții care cumpără handsetul din magazinul online Orange primesc și câte un cadou special. Terminalul măsoară 7.9 mm în grosime, adică exact cât Samsung Galaxy S4 și aduce un display Full HD de 5 inch cu tehnologie Mobile Bravia Engine 2.

Acest model este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS. Camera suporta captura video HDR, iar telefonul este rezistent la apă și praf, putând fi scufundat în apă până la o adâncime de 1 metru timp de 30 de minute.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×