ASUS are intenţia de a-şi dubla vânzările de smartphone-uri în 2017, ajutată de modele AR, dual camera şi cu 8 GB RAM

1.540 ori
<b>ASUS are intenţia de a-şi dubla vânzările de smartphone-uri în 2017, ajutată de modele AR, dual camera şi cu 8 GB RAM</b>În vreme ce HTC își calculează pierderile, rivalul taiwanez ASUS se bucură de un mare succes pe piața globală și asta datorită unor produse cu adevărat interesante. Gama ZenFone tocmai ce a primit un model de top, singurul terminal care la ora actuală

ASUS a avut un portofoliu foarte solid de terminale în 2016, în frunte cu seria ZenFone 3, care a venit pe piaţă la preţuri accesibile şi cu dotări excelente. Seria a inclus câte un terminal pentru toată lumea, cu modele midrange, Deluxe cel high end, un battery phone şi chiar un mega phablet Ultra. Pentru 2017 ambiţiile sunt şi mai mari, ASUS anunţându-şi intenţia de a-şi dubla vânzările de smartphone-uri.

Informaţia vine de la Jerry Chen, CEO al companiei, care a anunţat că ASUS doreşte să vândă peste 35 de milioane de telefoane în acest an, ba chiar 40 de milioane dacă auspiciile sunt bune. Dacă aceste cifre sunt atinse, ar însemna dublarea vânzărilor de anul trecut, ceea ce e o performanţă pentru orice companie. Până acum lansările de început de 2017 arată bine, cu un ZenFone AR cu 8 GB RAM şi camera Project Tango, ZenFone 3 Zoom cu cameră duală şi modelul midrange Pegasus 3S.

În următoarele luni vom lua contact şi cu modelele ZenFone 4, mai degrabă la Computex la vară decât la MWC totuşi. Cum terminalele ZenFone 3 au fost excelente la ecran, cameră şi baterie, nu prea avem doleanţe sau sugestii de îmbunătăţire pentru acele handseturi. Evident, ne aşteptam să vedem Android Nougat preinstalat pe modelele ZenFone 4 şi cu puţin noroc scăpăm şi de cantitatea prea mare de aplicaţii preinstalate şi vedem un Zen UI nou şi mai arătos.

Poate acesta va fi şi anul când ASUS va fi în sfârşit aleasă să producă un telefon Google...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×