ASUS va lansa două smartphone-uri la CES 2017; un model cu cameră duală și unul cu tehnologie Project Tango

991 ori
<b>ASUS va lansa două smartphone-uri la CES 2017; un model cu cameră duală și unul cu tehnologie Project Tango</b>Un teaser video proaspăt dezvăluit de către taiwanezii de la ASUS ne oferă astăzi câteva indicii cu privire la produsele ce vor fi lansate în cadrul târgului de tehnologie CES 2017. Se pare că vom primi două noi smartphone-uri, unul dintre acestea fiind

După cum vă informam și noi cu doar câteva momente în urmă, sud-coreenii de la LG tocmai ce și-au anunțat portofoliul de produse din categoria smartphone pregătit pentru târgul de tehnologie CES 2017, show unde vom vedea și companii precum Asus. Aceasta din urmă ne oferă astă un teaser video pentru două dintre smartphone-urile ce vor debuta aici, fiind vorba despre modele chiar interesante ce fac parte din seria ZenFone 3.

La sfârșitul acestui scurt teaser vedem și siluetele celor două terminale cu pricina, unul dintre acestea fiind chiar Asus ZenFone 3 Zoom - telefon cu cameră duală recent certificat de către agenția chineză TENAA, dar și de către FCC. Ca dotări hardware vom regăsi aici un pachet upper mid-range format dintr-un display Full HD de 5.5 inch cu tehnologie Super AMOLED, dintr-un procesor Snapdragon 628 și 3 sau 4 GB RAM.

Cât despre celălalt handset prezentat aici, vedem inscripționat pe ecranul său litera A - detaliu ce ne duce din start cu gândul la realitatea augumentată și în continuare la Google Project Tango. Se zvonea de ceva timp faptul că Asus pregătește un asemenea dispozitiv, model care aparent se va numit Asus ZenFone VR. Aflăm detalii complete în doar câteva săptămâni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×