Nokia 6 atinge 1 milion de înregistrări pentru comenzi cu 2 zile înainte de lansarea comercială

8.648 ori
<b>Nokia 6 atinge 1 milion de înregistrări pentru comenzi cu 2 zile înainte de lansarea comercială</b>Încă de acum câteva zile Nokia 6 se prefigura a fi un hit pe piața chineză, cu 250.000 înregistrări pentru comandă într-un timp foarte scurt. Ei bine, astăzi numărul de înregistrări a ajuns la 1.000.000 și deja Nokia poate deschide șampania pentru a

Nokia 6 a fost anunţat cu aproximativ 9 zile în urmă şi poate fi deja considerat un hit. Semnalam că a atins 250.000 de înregistrări  pentru achiziţie în doar 24 de ore, iar azi numărul a ajuns la 1 milion, cu 2 zile înainte de debutul sau în magazine.

Subliniem că e vorba doar de lansare pe piaţa chineză, iar aceste înregistrări implică şi o rezervare în valoare de 9 dolari. Ulterior suma se scade din costul terminalului. Nokia 6 va fi vândut în China la preţul de 245 dolari, o sumă bună pentru un terminal cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 430, cameră de 16 MP şi ecran Full HD de 5.5 inch.

Terminalul va fi disponibil în prima fază pentru achiziţie doar prin retailerul JD.com în China şi pe viitor aşteptăm şi un debut internaţional. La MWC 2017, HMD Global ar trebui să aducă şi Nokia 8, un potenţial cameraphone de 24 de megapixeli, plus alte noutăţi. Să ai un milion de înregistrări la revenirea pe piaţă e excelent, mai ales că Microsoft spre exemplu a vândut doar 6 milioane de telefoane tot anul trecut şi ne referim aici la modele Windows Mobile, în special Lumia-uri.

În aceste condiţii, Nokia are toate şansele să depăşească să zicem HTC la vânzări în acest an, sau poate alţi jucători deveniţi mai mici odată cu trecerea timpului, precum Acer să zicem.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×