Asus Aura - un concept de vis

2.340 ori
<b>Asus Aura - un concept de vis</b>Telefonul concept de la Asus, Aura pe numele sau este gata sa ia lumea prin surprindere in ultimele zile inainte de 3GSM. Fiind un telefon slim si destul de fragil, nu stim de cat succes se va bucura terminalul. Cu un display touchscreen de 3.9 inch,...

Telefonul concept de la Asus, Aura pe numele sau, este gata sa ia lumea prin surprindere in ultimele zile inainte de 3GSM. Fiind un telefon slim si destul de fragil, nu stim de cat succes se va bucura terminalul.

Cu un display touchscreen de 3.9 inch, telefonul isi dezvaluie latura fragila prin tastatura QWERTY, avand si o camera de 2 megapixeli inclusa. Optiunile de conectivitate includ Bluetooth, miniUSB, 3G si un card de memorie microSD, toate intr-un singur corp cu o grosime de 9mm.

Inca un "fiu" al iPhone!? Probabil va puneti aceeasi intrebare ca si noi, dar fanii terminalului de la Apple pot dormi linistiti cata vreme Asus Aura ramane un concept. Dat spre productia de masa, modelul Aura ar ameninta serios atat iPhone, cat si celelalte telefoane cu multi-touch ce se ivesc ca ciupercile dupa ploaie.

Cu atatia concurenti fiorosi, iPhone va fi fie o mare dezamagire, fie cireasa de pe tortul telefoniei mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×