HTC Ocean este un concept de smartphone ce aduce o metodă diferită de interacțiune prin intermediul unor panouri touch plasate lateral (Video)

1.710 ori
<b>HTC Ocean este un concept de smartphone ce aduce o metodă diferită de interacțiune prin intermediul unor panouri touch plasate lateral (Video)</b>HTC Ocean este numele purtat de către un smartphone concept, creație a designer-ului Danelle Vermeulen ce ar putea fi transpusă pe viitor într-un handset real de către taiwanezi. Deși look-ul terminalului nu este chiar deosebit, există un element ce iese

În această dimineață pe web a poposit și un scurt material video în care ne este prezentat un concept de smartphone pe care HTC l-ar putea transpune în realitate pe viitor. Creația aparține designer-ului Danelle Vermeulen, și după cum puteți vedea avem de-a face cu o metodă diferită de interacțiune cu handset-ul în cazul de față - fiind vorba despre panouri touch plasate lateral ce vin în locul butoanelor fizice de control.

Dacă vă amintiți, o idee similară a fost adoptată și de către ZTE pentru modelul Nubia Z9 - acesta oferind utilizatorilor posibilitatea de a realiza gesturi touch pe rama telefonului pentru a debloca terminalul, modifica volumul, aprinde bliț-ul LED pe post de lanternă, dar și pentru setarea nivelului de luminozitate a ecranului.

Funcții similare primim și în cazul acestui concept HTC denumit Ocean, unde panourile touch sunt întâlnite atât în partea din stânga, cât și în dreapta. Astfel, utilizatorii vor avea parte de o experiență superioară de vizionare a conținutului fără ca degetele să mai blocheze câmpul vizual atunci când este necesară modificarea unui element precum luminozitatea. Există și posibilitatea ca aceste zone touch să fie utilizate în jocuri, dar pentru moment trebuie să luăm în calcul faptul că avem de-a face doar cu un concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×