LG KE850 Prada pe YouTube!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.890 ori
<b>LG KE850 Prada pe YouTube!</b>iPhone sau Prada Phone? O intrebare care rivalizeaza chiar si cu "A fi sau a nu fi?", iar raspunsul poate veni din acest filmulet YouTube ce ne prezinta modelul KE859 Prada de la LG: Putem vedea un gadget de culoarea neagra, un model elegant, acest lucru...

iPhone sau Prada Phone? O intrebare care rivalizeaza chiar si cu "A fi sau a nu fi?", iar raspunsul poate veni din acest filmulet YouTube ce ne prezinta modelul KE859 Prada de la LG:

Putem vedea un gadget de culoarea neagra, un model elegant, acest lucru fiind de asteptat mai ales cand vedem Prada in cadrul numelui telefonului. Fiind dotat cu ecran multi-touch si avand un design slim, acest Prada Phone pare a fi destul de user friendly si totusi se observa o oarecare incetineala in raspunsul sau la comenzile date prin atingerea senzorilor displayului.

Fericitul posesor (sau tester) al telefonului si-a setat un wallpaper, a umblat prin meniuri, s-a uitat la cateva poze si a setat ora. Telefonul suporta animatii 3D si are functia de slide show a pozelor inclusa. Fisierele vor fi stocate in foldere si din cate am putut vedea terminalul dispune de numeroase aplicatii, printre care un media player si un Internet browser.

iPhone are un concurent serios in modelul LG KE850 Prada, desi nu am vazut inca nici un filmulet pirat cu telefonul celor de la Apple, cel putin nu inca... Lupta ramane deschisa!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×