Asus Eee Pad, primul tablet al companiei anuntat oficial la Computex 2010

1.646 ori
<b>Asus Eee Pad, primul tablet al companiei anuntat oficial la Computex 2010</b>Asus si-a anuntat in sfarsit intrarea pe piata tableturilor, prezentand modelul Eee Pad la Computex 2010. Dupa luni intregi de speculatii, asteptarea ne este rasplatita cu un produs care va sosi in mai multe variante. &nbsp; &nbsp; Cea mai interesanta va...

Asus si-a anuntat in sfarsit intrarea pe piata tableturilor, prezentand modelul Eee Pad la Computex 2010. Dupa luni intregi de speculatii, asteptarea ne este rasplatita cu un produs care va sosi in mai multe variante.

Cea mai interesanta va fi EP121, cu ecran de 12 inchi, procesor Intel Core 2 Duo CULV, Windows 7 si o baterie care rezista pana la 10 ore. Asus Eee Pad va incopora si un webcam si porturi USB, iar producatorul sau a anuntat si o versiune cu ecran de 10 inchi, EP101TC, care ruleaza Windows Embedded Compact 7.

Daca nu sunteti inca gata sa faceti trecerea completa la touchscreen, Asus va lansa si o solutie dock/tastatura, care se va conecta la tablet si va oferi feedback tactil utilizatorului. Sa fie Eee Pad un rival demn de a concura cu iPad?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×