ASUS Zenfone 2 ZE551ML şi ZE550ML primesc actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.014 ori
<b>ASUS Zenfone 2 ZE551ML şi ZE550ML primesc actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>Seria de actualizări Marshmallow primite de telefoanele ASUS ZenFone 2 a început cu modelele ZenFone 2 Laser ZE500KL şi ZenFone Max ZC550KL recent iar azi aflăm că două variante noi de ZenFone 2 au primit acelaşi release. E vorba despre ASUS ZenFone 2..

Seria de actualizări Marshmallow primite de telefoanele ASUS ZenFone 2 a început cu modelele ZenFone 2 Laser ZE500KL şi ZenFone Max ZC550KL recent iar azi aflăm că două variante noi de ZenFone 2 au primit acelaşi release. E vorba despre ASUS ZenFone 2 ZE551ML şi ZE550ML.

Una e varianta core de ZenFone 2 şi cealaltă e o versiune cu preţ mai accesibil, doar 2 GB RAM şi rezoluţie HD. Actualizarea soseşte over the air şi vine cu veşti foarte bune la pachet, scăpând de bug-uri, bloatware şi aducând îmbunătăţiri de funcţionare. Pachetul software ocupa 1.1 GB, deci e recomandat să nu irosiţi abonamentul pe el, ci să folosiţi WiFi-ul.

Evident, fiind vorba de Android Marshmallow, primim şi Google Now on Tap, Doze pentru baterie, administrare mai bună a permisiunilor, un RAM manager şi manager de memorie integrate în setări, dar şi altele. În plus, odată cu acest release memoria SD poate fi identificată ca memorie internă. Rămâne de văzut ce aplicații vor fi dezinstalate odată cu actualizarea.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×