Ecranul lui iPhone 4G analizat cu microscopul; rezolutia de 960 x 640 confirmata!

1.741 ori
<b>Ecranul lui iPhone 4G analizat cu microscopul; rezolutia de 960 x 640 confirmata!</b>Dupa ce am vazut un prototip iPhone 4G pierdut intr-un bar din California si apoi imagini in exclusivitate cu terminalul bootand in Vietnam, iata ca turul mondial al handsetului continua, el poposind acum in Europa. Cel putin asa afirma cei de la...

Dupa ce am vazut un prototip iPhone 4G pierdut intr-un bar din California si apoi imagini in exclusivitate cu terminalul bootand in Vietnam, iata ca turul mondial al handsetului continua, el poposind acum in Europa. Cel putin asa afirma cei de la superiphone.cz, care au supus ecranul lui iPhone 4G la o analiza cu microscopul.

Astfel, ei au descoperit densitatea pixelilor ecranului sau si tehnologia pe care este bazat display-ul lui iPhone 4G/HD. Conform cehilor, noul iPhone va folosi un panou IPS, ca si modelul 3GS, cu mentiunea ca acesta va suporta o rezolutie de 960 x 640 pixeli. Acest lucru inseamna ca iPhone 4G va afisa de 4 ori mai multi pixeli decat iPhone 3GS, o premiera mondiala pentru un telefon, la capitolul densitate a pixelilor.

Nu stim inca daca aceste informatii sunt reale, dar vom primi confirmarea lor cel mai probabil pe 7 iunie 2010, cand debuteaza WWDC in San Francisco.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×