Fabrica Nokia de la Jucu, gata de a produce smartphone-uri

3.910 ori
<b>Fabrica Nokia de la Jucu, gata de a produce smartphone-uri</b>Intr-un interviu recent acordat publicatiei Ziua de Cluj, directorul Nokia Romania, Risto Meskus s-a pronuntat in legatura cu directia pe care o urma fabrica Nokia de la Jucu. Daca la inceput, fabrica a produs terminale entry level, se pare ca urmatorul...

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Ziua de Cluj, directorul Nokia Romania, Risto Meskus s-a pronuntat in legatura cu directia pe care o urma fabrica Nokia de la Jucu. Daca la inceput, fabrica a produs terminale entry level, se pare ca urmatorul pas este productia de handseturi sofisticate.

Risto Meskus l-a inlocuit in functie pe americanul John Guery, transferat la Reynosa-Mexic. Directorul Nokia Romania a vorbit si despre efectele crizei economice globale asupra intreprinderii de la Jucu, afirmand ca produsele acesteia sunt destinate pietei internationale si ca fabrica se axeaza pe contracte temporare. Astfel, intreprinderea nu a fost lovita de criza, iar ea functioneaza la capacitate maxima, avand 4000 de angajati.

Aflam din acelasi interviu ca Nokia Romania doreste sa cumpere terenul inchiriat in parcul industrial Tetarom, dar asta doar dupa discutii cu autoritatile locale. Risto Meskus a motivat si sprijinirea Scolii Internationale Cluj, prin faptul ca Nokia pune accentul pe comunicare, dezvoltare umana si investitie in educatie. Urmatorul pas ar putea fi sponsorizari destinate universitatilor.

Mai multe detalii despre planurile Nokia in Romania aflati din interviul publicat integral aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×