ASUS Eee Pad Slider pe masa de teste Mobilissimo.ro - un pictorial tech

2.530 ori
<b>ASUS Eee Pad Slider pe masa de teste Mobilissimo.ro - un pictorial tech</b>înainte de va prezenta recenzia tabletei ASUS Eee Pad Slider, vă oferim un preview prin prisma unor fotografii realizate cu terminalul pe masa de teste Mobilissimo.ro. Oferit pentru testare de către ASUS România, device-ul ne-a impresionat plăcut și...

înainte de va prezenta recenzia tabletei ASUS Eee Pad Slider, vă oferim un preview prin prisma unor fotografii realizate cu terminalul pe masa de teste Mobilissimo.ro. Oferit pentru testare de către ASUS România, device-ul ne-a impresionat plăcut și este alături de ASUS Eee Pad Transformer un motiv să apreciem compania asiatică pentru inovație.

După cum se observă și în galeria noastră, ASUS a realizat o personalizare a web browserului disponibil pe tableta, oferindu-ne un meniu special de culoare albastră, care apare când atingem ecranul în părțile laterale. Acest meniu rămâne pe ecran atât timp cât rămâne și degetul nostru și oferă opțiuni precum refresh, new tab, bookmark și altele.

în rest, ați putut vedea unboxingul lui Eee Pad Slider aici și avem informații de terminalul va sosi pe piața în luna septembrie la un preț de aproximativ 2300 lei. Pentru un ecran de 10 inchi, un procesor dual core Tegra 2 și o tastatură glisantă full QWERTY prețul este destul de avantajos. în plus, avem Android Honeycomb la dispoziție și o serie de aplicații foarte atractive oferite de ASUS (MyNet, MyCloud, MyLibrary) și widgetul MyZine.

Asus Eee Pad Slider photos

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×