iPhone 5 anunțat pe 7 septembrie? șanse mari să fie așa, după confirmarea unui eveniment Apple iPod la acea dată

1.435 ori
<b>iPhone 5 anunțat pe 7 septembrie? șanse mari să fie așa, după confirmarea unui eveniment Apple iPod la acea dată</b>Până acum evenimentul Apple din septembrie era asociat debutului unui nou iPod, iar luna iunie era în întregime a lui iPhone... în 2011 lucrurile stau altfel și am putea asista la debutul ambelor generații de noi device-uri, atât playerul, cât...

Până acum evenimentul Apple din septembrie era asociat debutului unui nou iPod, iar luna iunie era în întregime a lui iPhone... în 2011 lucrurile stau altfel și am putea asista la debutul ambelor generații de noi device-uri, atât playerul, cât și telefonul Apple având nevoie de un upgrade.

Astfel, aflăm că Apple a programat în acest an evenimentul iPod pentru 7 septembrie și șansele sunt mari să vedem la acea dată și noul iPhone. Informațiile vin de la site-ul japonez Kodawarisan, iar speculațiile afirmă că nici iPad 3 nu e departe, deși se presupune că vom vedea această nouă tableta fie către finalul lunii noiembrie, fie chiar în 2012.

în ultima vreme gigantul din Cupertino nu a mai pus atât de mult accent pe iPod, renunțând chiar la acest nume pentru aplicația muzicală din iOS 5. Să înțelegem de aici că vom avea doar iPhone-uri în viitor și iPod-urile nu vor mai avea un urmaș de nouă generație? Cu zvonuri despre un eveniment Microsoft pe 1 septembrie, cu iz de Mango, o posibilă lansare a lui Nokia N9 tot luna viitoare și debutul lui iPhone 5 programat pentru aceeași primă lună de toamnă, lucrurile se anunță foarte interesante peste câteva săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×