Samsung Galaxy Note 7, actor într-o primă galerie foto cu imagini live despre dispozitiv!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.538 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7, actor într-o primă galerie foto cu imagini live despre dispozitiv!</b>Ceasul ticăie şi indică 3 săptămâni rămase până la debutul lui Galaxy Note 7 la New York pe 2 august, semn că e momentul unui nou tip de scăpări. Astăzi phablet-ul se prezintă sub formă de imagine live, aparent prima de acest gen

Ceasul ticăie şi indică 3 săptămâni rămase până la debutul lui Galaxy Note 7 la New York pe 2 august, semn că e momentul unui nou tip de scăpări. Astăzi phablet-ul se prezintă sub formă de fotografii hands-on, primele de acest gen, din toate scăpările de până acum.

Imaginile se aliniază la fix cu ce am văzut până acum, cu un ecran cu muchii curbate lateral şi decupaje noi în zona frontală superioară, posibil asociate scannerului de iris. În mare designul e similar cu al lui Galaxy S7 Edge şi observăm şi butonul Home aici, cu scanner de amprente integrat. Note 7 ar urma să aibă un ecran de 5.7 inch, cu rezoluţie Quad HD, iar muchia duală curbată ar permite să scriem cu stylus-ul pe ea.

Încă nu am văzut partea din spate, dar acolo ar trebui să găsim o cameră similară cu cea de pe Galaxy S7, plus acel tip de iluminare pentru notificări Smart Glow în jurul camerei, dacă se mai concretizează. Aşteptăm şi ca acest Note să fie rezistent la apă şi praf, să vină cu o talie subţire şi baterie impresionantă, dar şi un stylus cu noi funcţii.

Vom vedea probabil  mostre foto realizate cu aceste telefon în 3... 2... 1...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×