ASUS Fonepad, tableta 3G de 7 inch confirmată de certificări oficiale

Autor:  | Publicat în:  Asus 960 ori
<b>ASUS Fonepad, tableta 3G de 7 inch confirmată de certificări oficiale</b>în avampremiera lui MWC 2013, care debutează peste câteva zile asistăm la scăpările de pe ultima sută de metri. Printre ele se număra terminale Samsung, HTC, Nokia și ASUS despre care am auzit deja, dar și modele noi. Spre exemplu, despre ASUS...

în avampremiera lui MWC 2013, care debutează peste câteva zile asistăm la scăpările de pe ultima sută de metri. Printre ele se număra terminale Samsung, HTC, Nokia și ASUS despre care am auzit deja, dar și modele noi. Spre exemplu, despre ASUS Fonepad am mai auzit, dar tableta nu a avut parte de detalii prea clare până acum, deși am văzut o imagine săptămâna trecută, care îi prezenta spatele.

De această dată se pare că Fonepad ar fi fost descoperit în baza de date a celor de la GCF, Global Certification Forum, una dintre autoritățile care acorda certificarea noilor terminale, precum FCC de exemplu. Numele de Fonepad duce cu gândul la o tabletă cu funcții de telefon, iar documentele confirmă suportul pentru benzi GSM de conectivitate, suport EDGE și HSDPA. E foarte posibil ca acest model să fie de fapt ASUS ME371MG, o tabletă de 7 inch cu procesor Intel Atom Z2420 și pe care o puteți admira mai jos.

ASUS Fonepad, tableta 3G de 7 inch confirmată de certificări oficiale

Despre ASUS Fonepad se știe că va avea un ecran de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și panou IPS, plus procesorul menționat anterior, cu frecvența de 1.2 GHz, plus 1 GB RAM. Tableta va sosi în versiuni de 8, 16 sau 32 GB memorie internă, va avea slot microSD și o baterie de 4270 mAh, dacă scurgerile de informații sunt corecte. Tableta va cântări 340 de grame și va măsura 10.4 mm în grosime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×