Phablet-ul Xiaomi Mi Max de 6.4 inch ni se prezintă într-un teaser oficial

1.219 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Mi Max de 6.4 inch ni se prezintă într-un teaser oficial</b>Pentru luna mai cei de la Xiaomi ne pregătesc lansarea unui produs ceva mai inedit, fiind vorba despre uriașul phablet Max a cărui diagonală măsoară 6.4 inch. Zvonurile văd procesorul Snapdragon 820 adus la interior, și cel mai probabil un chip de 6 GB

De câteva zile presa vuiește din nou în jurul Xiaomi, și asta datorită informațiilor potrivit cărora producătorul chinez ne pregătește un uriaș phablet de 6.4 inch numit Mi Max. Astăzi avem parte și de un teaser oficial din partea companiei, material ce practic ne confirmă că într-adevăr acest device este unul real.

Teaser-ul pe care îl vedeți mai sus pare a ne dezvălui că telefonul încape cu ușurință în buzunar, chiar dacă diagonala sa este una generoasă. Avem de-a face cu un model similar lui Sony Xperia Z Ultra, telefon care în vara anului 2013 ne intriga cu a sa diagonală de 6.4 inch și prin design-ul atractiv.

Revenind la Xiaomi Max, aflați că specificațiile sale ar putea include totodată și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și cel mai probabil un chip de 4 sau 6 GB memorie RAM la interior. Zvonurile vorbesc despre o lansarea aproximată pentru luna viitoare, și de un preț de 500 dolari pentru acest phablet uriaș.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×