Vic Gundotra, oficial de marcă Google, promite o super cameră pe următorul telefon Nexus!

1.140 ori
<b>Vic Gundotra, oficial de marcă Google, promite o super cameră pe următorul telefon Nexus!</b>știu că telefoanele Nexus sunt considerate atractive și plăcute de multă lume, dar există un aspect la care ele nu strălucesc: camera. Primul telefon Nexus produs de HTC avea o cameră neglijabilă, Nexus S era puțin mai bun, Galaxy Nexus a avut o...

știu că telefoanele Nexus sunt considerate atractive și plăcute de multă lume, dar există un aspect la care ele nu strălucesc: camera. Primul telefon Nexus produs de HTC avea o cameră neglijabilă, Nexus S era puțin mai bun, Galaxy Nexus a avut o cameră mediocră, iar acum Google Nexus 4 a primit critici pe partea de cameră în recenzia noastră.

Ei bine, astăzi Vic Gundotra, senior vicepreședinte pe Inginerie la Google a luat cuvântul și a promis că următorul telefon Nexus va avea "o super cameră". Termenii exacți folosiți sunt "o cameră nebunesc de bună", care sună mai degrabă a laudă Apple, decât Google. Putem deja începe cu speculațiile datorită acestei mențiuni. LG nu iese în evidență prin tehnologiile camerelor sale, nici HTC, deși trebuie să vedem Ultrapixel la lucru întâi, iar Samsung face camere bune, dar nu ATâT de bune. Sony pare un candidat excelent pentru a produce un astfel de handset cu super cameră.

Vic Gundotra, oficial de marcă Google, promite o super cameră pe următorul telefon Nexus!

E drept ca și Motorola ar fi putut coace o cameră specială, în anii săi de hibernare, în care a lansat câte un RAZR izolat și nici un flagship cu adevărat cuceritor. La ce mă aștept de la Nexus 5 și camera sa? Captură video 1080p la 60 FPS, focalizare aproape de perfecțiune, o nouă interfața a camerei, deoarece cea din Android 4.2 este neplăcută (după părerea mea) și stabilizare optică mai bună, plus captura bună în condiții de luminozitate scăzută. Voi ce așteptări aveți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×