Asus Galaxi Mini, un rival Windows Mobile 6.1 pentru HTC Touch

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.126 ori
<b>Asus Galaxi Mini, un rival Windows Mobile 6.1 pentru HTC Touch</b>In vreme ce HTC Touch tocmai a atins suma de 2 milioane de unitati vandute, Asus doreste sa ia parte la lupta "anti-iPhone", rezervandu-si un segment comun de piata prin intermediul lui Asus Galaxi Mini. Terminalul va fi prezentat in cadrul Mobile World...

In vreme ce HTC Touch tocmai a atins suma de 2 milioane de unitati vandute, Asus doreste sa ia parte la lupta "anti-iPhone", rezervandu-si un segment comun de piata prin intermediul lui AsusGalaxi Mini.

Terminalul va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2008, impreuna cu Asus M930W Communicator. Asus Galaxi Mini este un handset dotat cu GPS, operabil prin sistemul touch si bazat pe sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Da, ati citit bine, Windows Mobile 6.1 va fi deliciul acestui smartphone GPS. Handsetul va include si o camera de 2 megapixeli, un procesor de 200 Mhz produs de Texas Instruments si un display QVGA.

Terminalul sta bine si la capitolul conectivitate, cu suport pentru GPRS/EDGE, WiFi si Bluetooth. Pretul lui Asus Galaxi Mini este estimat la ora actuala la 300 sau 400 de euro, dar mai multe detalii vor fi disponibile in legatura cu acest nou-venit in familia de rivali ai lui iPhone, de indata ce Mobile World Congress va debuta. La ora actuala nu putem decat sa ne intrebam ce alte componente a mai produs Texas Instruments pentru Asus, eventual un proiector de mici dimensiuni?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×