3GSM devine Mobile World Congress saptamana viitoare

1.503 ori
<b>3GSM devine Mobile World Congress saptamana viitoare</b>Showul cunoscut pana acum sub numele de 3GSM devine Mobile World Congress incepand cu 11 februarie 2008. In ciuda schimbarii de nume, nu exista alte modificari in cadrul acestui eveniment, care va avea loc la Barcelona. Ca si in cazul precedentelor...

Showul cunoscut pana acum sub numele de 3GSM devine Mobile World Congress incepand cu 11 februarie 2008. In ciuda schimbarii de nume, nu exista alte modificari in cadrul acestui eveniment, care va avea loc la Barcelona.

Ca si in cazul precedentelor showuri 3GSM, vom vedea numeroase handseturi lansate in cadrul acestui eveniment. Teoretic, Mobile World Congress debuteaza luni, in data de 11 februarie, dar practic, totul incepe cu showul destinat presei, organizat de Sony Ericsson in noaptea de duminica. In 2008 ii vom vedea pe cei de la LG participand la show, cu noi terminale, in vreme ce Motorola ne-a promis un nou handset multimedia, iar Samsung pregateste un cameraphone high-end.

Nokia va avea evident un cuvant greu de spus, cu a sa platforma S60, acum cu suport pentru interfata touch. Exista si zvonuri, conform carora vom asista la materializarea colaborarii dintre Kodak si Motorola, sub forma unui terminal dotat cu o camera de 5 megapixeli. Va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentului pe tot parcursul sau, live, direct de la sursa, deci pregatiti-va pentru o saptamana de foc si o cavalcada de lansari de telefoane in avampremiera zilei Indragostitilor.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×