ASUS India postează o imagine teaser pe Facebook ce face referire la un nou device Zenfone

786 ori
<b>ASUS India postează o imagine teaser pe Facebook ce face referire la un nou device Zenfone</b>Cu doar o săptâmână înainte de luna septembrie, lună marcată de numeroase lansări de terminale inteligente și de către show-ul IFA 2014, iată că astăzi pagina de Facebook ASUS India ne oferă un mic teaser cu privire la evenimentul de lansare...

Cu doar o săptâmână înainte de luna septembrie, lună marcată de numeroase lansări de terminale inteligente și de către show-ul IFA 2014, iată că astăzi pagina de Facebook ASUS India ne oferă un mic teaser cu privire la evenimentul de lansare a unui nou produs, mai precis a unui nou model Zenfone.

Deși acum ceva timp aflam că următoarea generație Zenfone avea să debuteze abia în luna ianuarie, iată că Asus se grabește puțin, acest nou model fiind așteptat să poposească oficial în cadrul expoziției IFA 2014. De asemenea, pe lângă acest smartphone, Asus ar putea prezenta și un smartwatch, după cum și teaser-ul ajuns anterior pe web sugerează.

Revenind la imaginea teaser cu noul terminal Zenfone, observăm faptul că acesta va beneficia de un procesor Intel, de o cameră foto cu bliț și de o carcasă cu aspect plăcut la prima vedere. Rămâne de văzut ce alte specificații va mai aduce la pachet noul Zenfone și dacă acesta va fi lansat la IFA 2014 sau în cadrul unui eveniment în India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×