Mobicast 30: Podcast aniversar Mobilissimo.ro, axat pe Întrebări (peste 100!), 2 concursuri cu tablete premiu și Diverse (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.262 ori
<b>Mobicast 30: Podcast aniversar Mobilissimo.ro, axat pe Întrebări (peste 100!), 2 concursuri cu tablete premiu și Diverse (Video)</b>Mobicast 30 este unul aniversar la Mobilissimo.ro și cum am mai făcut cu ceva vreme în urmă, ne-am axat în special pe întrebări în acest podcast. V-am reamintit și că avem nu mai puțin de 2 tablete de 7 inch pentru voi, ambele cu 3G, apelare...

Mobicast 30 este unul aniversar la Mobilissimo.ro și cum am mai făcut cu ceva vreme în urmă, ne-am axat în special pe întrebări în acest podcast. V-am reamintit și că avem nu mai puțin de 2 tablete de 7 inch pentru voi, ambele cu 3G, apelare telefonică și GPS.

E vorba despre Allview Viva H7 și Allview Viva H7S, care pot fi ale voastre, dacă participați la concursurile Mobilissimo.ro aferente. Printre întrebările la care am răspuns se numără și "Vei păstra OnePlus one?", "mai merită Galaxy S3 pentru jocuri?", dar și "LG G3 sau Galaxy S5?" Am avut și un Galaxy S5 versus Galaxy Note 3, dar și întrebări legate de așteptările mele față de iPhone 6 sau Galaxy Note 4.

Am recomandat și Moto G de câteva ori unor adolescenți care doreau handseturi sub 1000 de lei și v-am reamintit că și HTC Desire 816 are preț foare bun și accesibil. și Nokia Lumia 630 a ajuns pe lista de discuții, dar și o întrebare legată de timpul cât LG G2 va mai rula jocuri noi. Am speculat pe seama sosirii lui WP 8.1 pe terminalele Lumia mai vechi și ați aflat dacă îmi place mai mult KFC sau McDonald's.

Cred că acesta este cel mai lung Mobicast de până acum, pentru că chiar am dorit să răspund tuturor întrebărilor. Din păcate pe forum nu am avut nici o întrebare deosebită, dar vă recomand să postați și acolo pentru că ochiul meu ager veghează. în secțiunea Diverse am vorbit despre meciul dezamăgitor al Petrolului în Cupa UEFA, despre surpriză Lyon - Astra, cu victoria giurgiuvenilor, dar și despre noile jocuri care au sosit în App Store și Play Store.

E vorba despre Swing Copters, creat de către developerul din spatele lui Flappy Bird, iar acest joc reușește să fie mai greu și mai frustrant decât Flappy. Am jucat și noul Crazy Taxi City Rush, un endless runner cu soundtrack punk și gameplay foarte atractiv, dar cu prea puține bare de energie freemium, care limitează sesiunea de joc la doar 10 sau 15 minute. Am mai jucat și Toy Rush și Let It Goat, dar despre ele veți afla ceva mai încolo.

Pe final v-am reamintit că filmul Sin City 2 e de azi la cinema și deocamdată are reviewuri cam slabe. Trăgând linie după 30 de Mobicasturi, pot spune că majoritatea întrebărilor voastre se referă la versusuri între telefoane mobile, cel mai des apărând în ecuație Galaxy S5 versus LG G3, dar și bătălii între Xperia Z2 versus Lumia 930. și Galaxy S4 a apărut extrem de des, dar și Galaxy Note 4 și ocazional LG G2.

Mi se pare bizar că telefoanele Xiaomi nu prea sunt menționate, iar OnePlus One a început să apară mai des de abia în ultimele 4 Mobicasturi. Mai remarc și că din ce în ce mai puțină lume întreabă lucruri legate de iPhone sau iPad, deși de obicei dacă sunt pus să recomand o tabletă, iPad-ul e automat în ecuație. Având în vedere că postați cam 100+ comentarii per Mobicast, cred că se poate face un eșantion reprezentativ și deduce că printre romanii chiar interesați de domeniul mobile/telecom/IT, se sesizează următoarele trenduri:

  1. Dorința de a găsi un telefon sau tabletă quality la sub 1000 lei
  2. iPad sau tableta Android?
  3. Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One M8 sau LG G3? (HTC menționat foarte rar)
  4. Cerințe de jocuri deja făcute
  5. Să cumpăr acum telefonul sau să aștept Black Friday/reduceri?

Cam acestea ar fi 90% dintre întrebări, plus cele mai personale. Sper că v-am încântat în Mobicasturi până acum și de acum încolo și vă aștept cu întrebări originale, nemaivăzute, deosebite și... inspirate. și o ultimă rugăminte: știu că e YouTube și nu școală, dar vă rog mare atenție la cratime, exprimări și gramatica limbii romane!
​

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×